Shoppin:D

Vart och handlat med Fanny idag:D, va var i Göteborg.
jag köpte en kjol på gina tricot, trosor i siden men veckodagar på:), ett linne från H&M, och så skulle jag köpt typ en volang tröja från H&M som är orange men den var slut så ag beställer den ur katalogen istället:D. Bild på kjolen, kameran är inte laddad så kan inte ta kort på dom anndra sakerna, men lägger in bild på den oranga:D.


Dom hade inte den oranga på hemsidan, men det är jallafall denna fast denna är gul då:P


Denna tröjan ska jga med beställa ur h&m katalogen!

Skor :D

Dom här skorna vill jag ha:) Jag vet inte var do finns att köpa men dom med snören har nog funnits på sko punkten så hoppas dom kommer dit igen till våren då:D och då ska jag köpa likadana bita med för mina vita är inte så vita längre:P<33

Film!

Idag kommer sex drive på tv'n!
Jag har aldrig sätt den, men när jag sätt reklamen så verkar den kul :D


Slinga!

Jag håller ju på att slinga mitt hår ljusare, och idag ska jag slinga det ännu ljusare.Jag hoppas att det blir fint och ljust till sommarn:D och då kan ju solen bleka det med!

Så här vill jag att mitt hår ska se ut:D

Länge sen :O

Hej bloggen :D Nu var det länge sen jag skrev nåt här, men har inte orkat!
Jallafall så har jag åkt skidor med skolan, det var kul:D kankse lägger ut en film när jag åker på små gupp:P

Aaa och igår var jag i Göteborg med fanny, skulle åkt typ 11 men pappa var inte hemma så jag åkte 2 och fanny åkte 11 själv:P Och när när bussen kom så körde den bara förbi mig och gubben typ titta på mig som körde :@ Men som tur var så kom det typ en kille och fråga om jag vill köra ikapp bussen:D& det gjorde vi!
Sen när jag kom till gbg så träffa jag fanny, moa och terese:Dkolla lite i affärer och gjorde andra små saker ;). Åkte sen hem och fanny sov här, men nu har hon åkt hem!

Gårdagens outfit!

Paradice hotel:D

Nu är det bara 3 minuter kvar tills paradice hotel börjar:D så nu ska jag gå till min säng och titta och sen sova, godnatt alla sötisar!<33



Min dag!

Hej alla mina bloggläsare :)

Idag har ja bara varit i tråkia skolan :/ men imon ska vi till Isaberg å åka skidor ;D de ska bli jä'tte kul tycker jag.
Jag å emelie ska baka en kladdiskaka å ta med oss:)
Å js hoppas ni får en trvlig dag i skolan eller vad ni nu gör.
Ses imon läsare:)
Missa inte paradise hotel ikväll ;)


Moa kväll:D

Igår sov jag då hos min kompis Moa med Fanny&Emelie:D Fanny slinga sitt hår och så tog vi typ massa kort (mest jag&Emelie) och så prata vi massa och såg på film!

Vi kolla på 2012 den var nog jätte bra.Jag somna typ hela tiden och det gjorde nog dom andra med:P så vi får nog se den nån mer gång:D

Bilder från igår!


Alla älskar katten<3


Vi åt tacos, väldigt gott (L)


Hoppa i sängen är kul:D


Twin kiss <3



<3

Fanny :D

heej bloggen, nu var det länge sen jag skrivit! Nu har jallafall skolan börjat ussh, hatar skolan:(

Igår var jag med Fanny i Göteborg och då köpte jag en ny plånbok från accent, en tröja från gina tricot, brun utan sol frå¨n kicks, läppglans(L) från cubus, och presenter till Jenny för hon fyller år snart:D

Och idag ska jag hem till Moa och sova där med Fanny&Emelie:D det kommer bli kul :D<3





Här är brun utan solen från kicks:D innan kölpte jag loreal.Den är nog bättre fast jag gillar dena med för den torkar så snabbt!


Plånboken från accent! Finns i blå, svart och röd med:)



Tröjan från Gina framifrån :D


Bakirfån .)



Igår/idag

Heej bloggen:D Igår var jag i ullared och handla med min mamma, Camilla, Emelie &Fanny:D Jag köpte typ lite saker som hårfärg, tröja, ansiktsmasker, fina saker till naglarna och typ lite mer saker! När jag kom hem därifrån så slinga jag mitt hår, kommer en bild på det längre ner ;)

 Och idag har jag varit i Göteborg med Jenny för hon skulle köpa löshår &så köpte jag ett par tights (dom som jag lagt in i ett inlägg att jag vill ha) men jag lägger in bild på dom igen:D Sen när jag kom hem så åkte vi hem till min faster och åt mat &så var det massa andra människor där med :P men nu är jag hemma :D<33

Man kankse inte ser så mycket, men lite ser man allt;)



Här är tightsen, kommer inte ihåg vad affären hette där jag köpte dom men dom finns på Melrose .co ;)


Vill ha!

Idag så hittade jag&Emelie ett par tights som vi vill ha :D fast det fanns inte i rätt storlek och hon som jobba i affären visste inte om dom skulle få mer sånna, men imon vet hon :D.
Här kommer en bild på dom !

Dom är från Melrose .co &kostar 400kronor!

Kungsbacka :D

Heej alla :D Idag har jag varit i Kungsbacka med mamma,pappa &Emelie:D. vi köpte presenter till Annabell (min kusin)!Och så köpte jag en ny ny tröja, det är en svart stickad tröja som är ganska lång från gina tricot ;).Och så köpte vi hårspray, läppglans, maskara &typ glitter som man har på kroppen :Ddet var typ as länge sen vi hade hårspray nu :O!
Här kommer bilder på sakerna!




Tröjan :D



Juuul :D

Igår var jag hos min farfar och åt mat &så fick jag, Emelie&Camilla julklppar :D Vi fick en svea mössa och 500 kronor :D

Här är dom!Mössan är svart.


Gårdagens outfit :D

Igår :)

Heeej bloggen :) Igår så red jag och det var iskallt:O. Sen så kom min kusin hit och då bakade vi och sen så åkte vi skrdskor!Det var första gången som hon åkte så det såg lite kul ut:P När vi kom in så åt vi det som vi hade bakat och sen så spelade vi Alfons Åberg, riktigt kul ;)

Dagens klädsel!


Haha jag är vig:D...eller inte XD

Avatar!

Vart i gbg med Camilla idag, vi såg på bio:D Vi titta på avatar, den var bra! Innan vi titta på den så var vi i nordstan &då köpte jag ett läppglans på åhlens, det var rea så det kosta bara 19kr:)

AVATAR


Dagens klädsel + skor,jacka &väska ;)

Jenni

Idag följde jag med Jenni till Göteborg, hon skulle köpa löshår och en päls.fast det fanns inget av dom så hon köpte inget alls:P. Och jag köpte bara en röd tröja från gina tricot på rean :D. här kommer ne bild på den!



Dagens outfit! Fast jag glömde ta ett kort på mig så jag tog ett kort på min syster.Fast jag hade inte den svarta västen utan en svart skinnjacka med pälsen till ;)

Vill ha"!

Nu var det länge sen jag la in nåt:O så jag tänkte att jag skulle lägga in några bilder på plånböcker som jag hittat på google och som jag skulle vilja ha! Mina pengar måste ju faktiskt ha det fint dom med :D


Jag skulle vilja ha den rosa i mitten! Dom andra la jag in för att visa vad det mer fanns för färger.



Här är några andra, vilken är finast? (a)